LOGO

preuzmi-apk2.jpg

ZubotehnickiLAB 1

REZERVIRAJTE TERMIN

Stomatološka poliklinika Jurišić
Kneza Branimira 11 88000 Mostar 
tel.: 036 / 325 588 fax: 036 / 319 377
 
Ordinacija Smrčenjaci
tel.: 036 / 341 896
 
Ordinacija Rodoč
tel.: 036 / 351 606
 
Ordinacija ul. Ante Starčevića 32 E
tel.: 036 / 327 555

virtualnasetnjabtn

videogalerijabtn

KODAK STOMATOLOŠKA DIJAGNOSTIKA

dijagnostikaNaša poliklinika je opremljena najmodernijim dijagnostičkim aparatima koji omogućavaju brzu i preciznu dijagnozu kao i terapijski adekvatno djelovanje.

Sve naše ordinacije su opremljene RVG (radioviziograf) aparatima (više informacija na web adresi www.kodakdental.com) pomoću kojih uz 90% manje zračenja od konvencionalnih RTG - aparata snimamo zube pojedinačno (intraoralne snimke).

RVG aparat osigurava digitalnu obradu snimke i trodimenzionalni prikaz koji dobivamo na osnovu RVG snimke. Dimenzije i struktura kosti, zuba i zgloba se također mogu mjeriti i analizirati pomoću RVG aparata.

Naša poliklinika je jedna od rijetkih ustanova u Bosni i Hercegovini koja posjeduje digitalni ortopantomograf Kodak 8000 (www.kodakdental.com) aparat za snimanje cjelokupne gornje i donje čeljusti, uz mogućnost snimanja TM zglobova i maksilarnih sinusa. Kao i RVG aparat, digitalni ortopantomograf osigurava digitalnu obradu snimke i trodimenzionalni prikaz koji dobivamo na osnovu snimke.

STOMATOLOŠKI CT CS 9000 3D System fokusira zrake sa vrlo malom dozom zračenja na određenu zonu slikanja tako da je pacijent izložen najmanjoj mogućoj dozi zračenja.

CS 9000 3D System se koristi u različite stomatološke svrhe i tako olakšava svakodnevnicu stolatologu. Upotrebljava se u ortodonciji za preciznu dijagnostiku... Posebno je koristan u oralnoj kirurgiji prilikom vađenja impaktiranih očnjaka i postavljanja implantata. Od posebne je važnosti i u endodonciji radi lakšeg pronalaženja korijenskih kanala koji se ne vide ili slabo vide na običnom snimku. Dijagnoza u maxilofacijalnoj kirurgiji pri raspoznavanju različitih malformacija kosti i okolnih tkiva.

STOMATOLOSKI CT

• Nova tehnologija snimanja smanjuje vrijeme slikanja i eliminira korake, kao što je obrada filma.

• Znatno smanjuje mogućnost pogreške.

• Doza zračenja smanjena do 70% u odnosu na klasični rtg snimak (film).

• Omogućuje precizno planiranje prilikom ugradnje implantata.

• Suvremeni softer koji olakšava riješavanje problema kao i samo planiranje terapije.

• Prikaz slučaja u sve 3 dimenzije.

Pomoću 3D snimka otkrivamo točno poziciju gornjih očnjaka što kirurgu daje precizan smjer operativnog zahvata uz minimalno uništavanje koštanog tkiva. 3D snimak pomaže i ortodontu prilikom postave aparata i apliciranja bravice na impaktirani (zaglavljeni) zub.

Upotrebom CS 9000 3D Systema uveliko je olakšano i omogućeno precizno planiranje ugradnje implantata.
CS 9000 3D System omogućava pronalazak lateralnih korijenskih kanala i tako olakšava stomatološku dijagnozu i planiranje, a osigurava uspješan i endodontski tretman zuba.

sikfooter1 22png

LOGO

sikfooter2

GKM Logo 21 10 2015  

footerdemojurisic

sikfooter4

designer17