LOGO

preuzmi-apk2.jpg

ZubotehnickiLAB 1

REZERVIRAJTE TERMIN

Stomatološka poliklinika Jurišić
Kneza Branimira 11 88000 Mostar 
tel.: 036 / 325 588 fax: 036 / 319 377
 
Ordinacija Smrčenjaci
tel.: 036 / 341 896
 
Ordinacija Rodoč
tel.: 036 / 351 606
 
Ordinacija ul. Ante Starčevića 32 E
tel.: 036 / 327 555

virtualnasetnjabtn

videogalerijabtn

O nama

onama819

Već 25 godina stručnim timom predvođenim doktorima i specijalistima, ljubaznim osobljem, te brzom, pouzdanom i efikasnom uslugom uz maksimalnu posvećenost svakom našem pacijentu, očekujemo Vas u ugodnom interijeru Stomatološke poliklinike Jurišić u Mostaru.

Sam posjet našoj zgradi u ulici Kneza Branimira 11. doživljaj je za sebe. Jedna od rijetkih austrougarskih vila u potpunosti obnovljena, mjesto je gdje se spaja estetsko iskustvo, povijest i vizija budućnosti. Zgrada datira iz 1900. godine i pruža idealne uvjete za poslovno, edukacijsko i medicinsko uslužno okruženje.

Pod vodstvom mr Gordana Jurišića dr. stom. spec. ortodoncije, Stomatološka poliklinika Jurišić osnovana je 1997. godine kao stomatološka ordinacija sa dva tima, na lokaciji Smrčenjaci bb, Mostar. 

Budući da je naš moto permanentna edukacija i profesionalno usavršavanje, pacijenti su brzo prepoznali pružanje visokog nivoa stomatoloških usluga. Novi stomatološki timovi se priključuju zbog povećanog broja pacijenata.

Danas u poliklinici radi sedam specijalističkih i osam općih stomatoloških timova. Imamo i vlastiti zubotehnički laboratorij, kao i odjel digitalne rendgenske dijagnostike.

Nalazimo se na četiri lokacije u Mostaru: U prekrasnom zdanju austrougarske vile u ulici Kneza Branimira 11, na Smrčenjacima, u Rodoču, te u ulici Ante Starčevića 32e.

Od 2013. dio smo nastavne baze Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Dr Sanja Jurišić, spec. oralne medicine i parodontologije, docentica je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Dio nastave Katedre za bolesti glave i vrata iz Kolegija Dentalne medicine, kao i dio nastave iz Propedeutike u dentalnoj medicini održavaju se u prostorima naše poliklinike.

Sve već poznate usluge poliklinike Jurišić dostupne su u 4 stilski dizajnirane ordinacije opće stomatologije te dvije specijalističke ordinacije (ortodontska i kirurško-parodontološka). Tu su i usluge dentalne radiologije, zubotehničkog laboratorija, kao i savjetovanja.

Prepoznatljivi kao društveno odgovorna tvrtka uvijek se rado odazivamo na humanitarne akcije i potpomažemo djecu koja nisu u mogućnosti koristiti stomatološke usluge u privatnim ordinacijama... Ponosni smo "Prijatelj Caritasa", podržali smo izgradnju studentskog doma "Dompes" u Mostaru, a povodom "Međunarodnog dana djeteta i dječjih prava" u suradnji sa radiopostajom Mir Međugorje organizirali smo projekt "Blistavi dječji osmijeh"... Rado posjećujemo dječje vrtiće te vodimo edukacije i radionice o važnosti brige i njege zubi kako bi se od najranije dobi djeteta djelovalo na uklanjanju straha od posjeta stomatologu.

Ljubaznost i pristupačnost osoblja na koju ste navikli u našoj poliklinici, nastavlja se i putem novih informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Aktivni smo na društvenim mrežama i dostupni za sve vaše upite.

Ako niste u prilici da nas posjetite i osobno zakažete termin, javite nam se putem kontakt broja +387 36 32 55 88, mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na Facebook stranici Stomatološka poliklinika Jurišić.

smilepolikilika

sikfooter1 25png

LOGO

sikfooter2

GKM Logo 21 10 2015  

footerdemojurisic

sikfooter4

designer17