LOGO

preuzmi-apk2.jpg

ZubotehnickiLAB 1

REZERVIRAJTE TERMIN

Stomatološka poliklinika Jurišić
Kneza Branimira 11 88000 Mostar 
tel.: 036 / 325 588 fax: 036 / 319 377
 
Ordinacija Smrčenjaci
tel.: 036 / 341 896
 
Ordinacija Rodoč
tel.: 036 / 351 606
 
Ordinacija ul. Ante Starčevića 32 E
tel.: 036 / 327 555

virtualnasetnjabtn

videogalerijabtn

DERMALNI FILERI

DermalniFileri 01 PLK

Hijaluronska kiselina sastavni je dio kože, uz kolagen i ostale aktivne tvari održava je mladolikom. Njena uloga je zadržavanje vode čime sprječava isušivanje kože pružajući joj volumen. Nažalost, tijekom godina razina hijaluronske kiseline opada, a koža postaje opuštena, dehidrirana i gubi na volumenu.

Hijaluronski fileri koriste se za izglađivanje i popunjavanje bora.

Uz opadanje razine hijaluronske kiseline i kolagena, tijekom vremena na koži primjećujemo prve bore dok se njena elastičnost smanjuje. Hijaluronski dermalni fileri pomažu koži vratiti elastičnost i hidrataciju, a vizualni efekat je popunjavanje i zaglađivanje bora. Ubrizgavanje hijaluronskih filera je brz i učinkovit postupak, a rezultati su gotovo odmah vidljivi.

DOBROBITI HIJALURONSKIH FILERA ZA KOŽU
- Popunjavaju bore i smanjuju njihovu vidljivost,
- Vraćaju vlagu i hidratiziraju kožu,
- Povećavaju elastičnost kože,
- Vidno revitaliziraju kožu,
- Mogu se koristiti za sve zone lica,
- Vraćaju izgubljeni volumen koži,
- Potiču stvaranje novog kolagena,
- Koriste se za povećanje usana i lifting cijelog lica,
- Znatno manje nuspojava za razliku od drugih filera.

Fileri su u zadnje vrijeme izrazito popularni ne samo za revitalizaciju kože već i za korekciju izgleda. Koriste se za popunjavanje usana i obraza, naglašavanje jagodica, korekciju nosa, podočnjaka i brade te za lifting čitavog lica. Popularni su upravo jer omogućuju zadržavanje prirodnog izgleda kontura lica, bez da ugrožavaju mimiku lica.

Ovisno o željenom efektu, educirani liječnik koristi preparate različitih koncentracija hijaluronske kiseline. Rezultati nakon aplikacije hijaluronskih filera traju mjesecima.

POSTUPAK UBRIZGAVANJA FILERA I REZULTATI

Prije ubrizgavanja, temeljito se očisti lice i ukloni sva šminka s područja koje se tretira. Zatim se na lice nanosi anestetik za ublažavanje boli prilikom uboda igle. Nakon određenog vremena koje je potrebno da bi anestetik djelovao, slijedi aplikacija filera. Samo ubrizgavanje traje prilčno kratko, svega nekoliko minuta, ovisno o području na koje se ubrizgava hijaluron. Rezultati su vidljivi gotovo odmah. Nakon tretmana pacijent izgleda prirodno, a koži se vraćaju elementi koje je izgubila tijekom godina. Eventualna pojava crvenila, otoka, modrica ili osjetljivost na mjestu ubrizgavanja vrlo je rijetka i kratkotrajna. Hijaluronski fileri se vremenom prirodno razgrađuju, te je potrebno postupak ponoviti nakon 9 do 12 mjeseci. Tada je često potrebna znatno manja količinama preparata od one pri prvoj primjeni, što je bazirano na činjenici da hijaluronski fileri potiču stvaranje novog kolagena.

sikfooter1 25png

LOGO

sikfooter2

GKM Logo 21 10 2015  

footerdemojurisic

sikfooter4

designer17